Фейсбук Варненецът Цветан Атанасов, собственик и създател на Ретро музея и Музея

...
Фейсбук
Варненецът Цветан Атанасов, собственик и създател на Ретро музея и Музея
Коментари Харесай

Варненецът с восъчните фигури покори Румъния, интересът е невиждан

Фейсбук Варненецът Цветан Атанасов, притежател и основател на Ретро музея и Музея на восъчните фигури, се похвали, че турнето му в Румъния минава при нечуван триумф, видя Varna24.bg . Ето какво показа той:

" Турнето ни в Румъния жъне необикновен триумф. Изредиха се да ни интервюират съвсем всички огромни малките екрани в северната ни съседка. " DIGI 24 " " KANAL D " " PRIMA TV " и " ÄNTENA 1 " ни отразиха в първите дни на отварянето на музея в Тимишоара.

Впечатлен съм от румънската страна. Пътищата им, пътища. Прекосих Румъния надлъж и нашир и дупка не видях.

Селата подредени и кипи от живот в тях. Личи си, че стандарта им е много по-висок от нашия. А, най-важното за мен е, че данъкът тук ми е 1-2 % според в кой град съм, а ДДС-то ми е 5%.

Получавам предложения съвсем от цялата страна и най-вероятно основаването на 3-ти музей от мен към този момент е реалност.  Усилено създаваме все-повече румънски фигури и е същинско наслаждение да видите възхищението на посетителите тук от труда ни.

Другата седмица имам среща с кмета на Клуж-Напока да се установим за непрекъснато в неговия град. Той е някогашен кмет на Букурещ и е извънредно упорит и отворен към сходни планове. Кой знае. Може да се наложи да изучавам и румънски! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР